8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Turul României, înainte de Transfăgărășan sau București, ajunge și la Bistrița

A 55-a ediție din 6-11 septembrie a Turului României ia startul din nordul extrem al României, iar traseul se oprește în București. Pe parcurs, cicliștii vor trece și prin Bistrița.

După ce vor traversa Satu Mare și Țara Lăpușului, participanții Turului României ajung la Bistrița. De la Bistrița, următoarea oprire va fi la Târgu Mureș, iar cicliștii poposesc timp de o etapă în Colinele Transilvaniei.

Mai apoi începe greul, fiindcă de la Mureș se întreaptă direct spre Transfăgărășan. Cei 850 de kilometri vor fi încheiați în capitala României, București, într-un circuit de gală care trece pe lângă Arcul de Triumf.

22 de echipe și-au confirmat deja prezența la ceea ce se prefigurează a fi cea mai importantă ediție din zbuciumata istorie a unui tur lansat acum 88 de ani, dar care a ajuns de-abia la ediția cu numărul 55.

„Merită remarcat efortul Federației de a încuraja ciclismul în România prin organizarea, în toate orașele importante în care poposește Turul, a unor competiții dedicate copiilor. Vă mulțumesc că ne ajutați să promovăm un eveniment sportiv important pentru România și un sport care câștigă o popularitate din ce în ce mai mare în toată lumea”, transmit organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.