-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Ucrainenii din oraș sunt așteptați la Bursa Locurilor de Muncă

Ucrainenii de pe teritoriul județului Bistrița-Năsăud sunt așteptați la o întâlnire cu reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă. Mâine se organizează bursa generală a locurilor de muncă.

Cetățenii ucraineni care caută locuri de muncă nu au nevoie de aviz de angajare pentru o perioadă de un an de zile. Această perioada se poate prelungi. Acest lucru a fost instaurat prin OUG de către Guvernul României, după sosirea ucrainenilor refugiați pe teritoriul țării noastre.

Cetățenii români, ucraineni sau de altă naționalitate beneficiază de aceleași condiții la angajare.

Întâlnirea va avea loc în 20 mai la Hotel Bistrița, începând cu ora 10:00, informează Otilia Râpan, directorul executiv al AJOFM Bistrița-Năsăud.

„Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud are deosebita plăcere de a vă invita să participați la bursa generală a locurilor de muncă care va fi organizată vineri, 20 mai 2022, începând cu ora 10:00, la Hotel Bistrița din Bistriţa, Piaţa Petru Rareş, nr.2.

Cetățenii ucraineni care doresc să se angajeze pe teritoriul țării noastre nu au nevoie de aviz de angajare pentru o perioadă de 12 luni, cu posibilitate de prelungire a acestui termen.

Cetățenii ucraineni beneficiază la angajare de aceleași drepturi și aceleași condiții ca și cetățenii români„, se precizează în comunicat.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: