1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

ULTIMA ORĂ: Accident pe Republicii! Un tânăr beat a intrat cu mașina într-un copac!

Un accident a avut loc pe Bulevardul Republicii din Bistrița, în urmă cu puțin timp. Un tânăr de 27 de ani a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un copac. Echipajele SMURD sunt deja prezente la locul accidentului și îi acordă tânărului primele îngrijiri. UPDATE: Tânărul era băut.

A pierdut controlul mașinii Volvo pe care o conducea pe Bulevardul Republicii din Bistrița și a izbit violent un copac. Este isprava din această seară a unui tânăr de 27 de ani. Din fericire, tânărul a scăpat cu ușor, fără leziuni traumatice vizibile, fiind conștient și cooperant cu echipajele medicale ajunse la locul accidentului pentru a-i acorda primul ajutor. În urma evaluării, tânărul a refuzat transportul la spital, urmând să dea declarații polițiștilor despre cum a produs accidentul. Polițiștii urmează să stabilească și dacă tânărul era sau nu sub influența alcoolului, dar și gradul de vinovăție în producerea accidentului.

Pompierii militari ajunși la locul accidentului au asigurat deja măsurile specifice de apărare împotriva incendiilor și de sablare a carosabilului (curățarea de orice urme de ulei sau bucăți de caroserie care ar putea pune în pericol desfășurarea traficului).

Cercetările polițiștilor au scos la iveală faptul că tânărul consumase alcool înainte de a se urca la volan. Aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.