31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Ultimele zile de COMENZI pentru platourile dulci de la MERIGO pentru masa de Crăciun! Poți comanda inclusiv produse fără zahăr!

Gelateria Merigo preia, în aceste zile, ultimele comenzi pentru masa de Crăciun! Puteți alege platoul deja asortat cu 40 de bucăți de prăjitură delicioase sau puteți opta pentru alte prăjituri, după pofta inimii. De asemenea puteți comanda torturi festive, cozonaci tradiționali sau cornulețe pufoase. Chiar și cei ce nu au voie să mănânce zahăr găsesc aici dulciuri pentru masa de sărbătoare.

La Gelateria Merigo se preiau deja comenzile pentru masa de Crăciun. În acest an v-au pregătit o gamă diversificată de prăjituri, cu creme și texturi diverse. Astfel, puteți opta pentru sortimentele de prăjituri care vă plac sau puteți alege mai multe bucăți de islere, saraberne sau macarons.

Bineînțeles, dacă vă plac mai multe sortimente de prăjitură, puteți opta pentru platouri diversificate, astfel încât să fie o explozie de culoare și gust. Platourile vor avea 40 de bucăți de prăjitură, pe care să le împărțiți cu cei dragi, cântărind aproximativ 1,3 kg.

Dacă nu vă puteți decide ce sortimente să puneți în platou, cei de la Merigo au un Platou de Crăciun gata pregătit. Anul acesta el conține:

  • 𝐑𝐄𝐃 𝐕𝐄𝐋𝐕𝐄𝐓( blat roșu, cremă de brânză și fructe )
  • 𝐋𝐀̃𝐌𝐀̂𝐈𝐓𝐀( cremă cu vanilie și lămâie)
  • 𝐒𝐍𝐈𝐂𝐊𝐄𝐑𝐒 ( caramel arahide ciocolată)
  • 𝐀𝐋𝐁𝐈𝐍𝐈𝐓𝐀( foi cu miere, dulceață de prune bistrițene, cremă de casă cu griș)
  • 𝐌𝐀𝐋𝐈𝐁𝐔( cremă de 𝐜𝐨𝐜𝐨𝐬 𝐬𝐢 blat de 𝐜𝐚𝐫𝐚𝐦𝐞𝐥)

Prețul este tot de 130 de lei, la același gramaj de 1,3kg ( 40 bucăți).

Tot la Merigo se pot da comenzi de prăjituri fără zahăr, astfel încât și cei ce nu au voie să consume acest îndulcitor să se poată bucura de o masă festivă, dulce, colorată.

Pe lângă platoul cu prăjituri, puteți comanda torturi festive, cozonaci cu nucă sau mac și cornulețe pufoase. Veți găsi, până în ultima zi, și prăjituri la liber, disponibile în vitrină .

Așadar, luați-vă grija dulciurilor de pe masa de Crăciun și sunați la Gelateria Merigo – 0732016434 pentru a da comandă de ceea ce doriți să vă prepare.

Ca să vedeți ce bunătăți fac și să fiți la curent cu toate ofertele pe care le au, urmăriți pagina de Facebook Merigo și pagina de Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.