21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Un adolescent s-a tăiat cu o motocoasă. A fost solicitat un elicopter SMURD

În urmă cu puțin timp, un adolescent de 17 ani din localitatea Dumbrăvița, comuna Spermezeu, s-a tăiat la un picior cu motocoasa. Echipajul medical a solicitat sprijinul unui elicopter SMURD, care să-l transporte pe tânăr la o clinică de specialitate.

Incidentul s-a produs în localitatea Dumbrăvița. Din primele informații reiese că un adolescent de 17 ani s-a accidentat cu o motocoasă. Acesta s-a tăiat în zona piciorului.

Adolescentul este conștient. La locul incidentului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, care a cerut și sprijinul unui elicopter SMURD, care să-l preia pe tânăr și să-l transporte la o clinică de specialitate.

Revenim cu noi informații.

Foto: Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...