21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO – Un TIR s-a răsturnat în Pasul Tihuța. Circulația este blocată

În această seară, un TIR s-a răsturnat în Pasul Tihuța. Acesta era încărcat cu pământ de flori. Circulația este blocată.

Un TIR s-a răsturnat în această seară, pe DN17, în Pasul Tihuța, într-o curbă deosebit de periculoasă. Din primele informații rezultă că mastodontul era încărcat cu pământ de flori.

Se pare că șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens, unde s-a răsturnat. Acesta a fost ușor rănit.

„Piatra Fântânele, km 105+200 m, curbă deosebit de periculoasă, blocate sensurile de urcare din cauza unui TIR care a pierdut controlul, a pătruns pe contrasens, unde s-a răsturnat”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

La fața locului se află și Poliția Rutieră, care dirijează traficul.

UPDATE:

TIR-ul este înmatriculat în județul Suceava. Se pare că șoferul avea cu el un cățeluș, care a fost salvat de către pompieri. Aceștia au fost nevoiți să spargă geamul cabinei pentru a putea intra și salva animalul.

Cel mai probabil vor mai dura câteva ore bune până când șoseaua va fi degajată. Asta pentru că este nevoie de intervenția unei macarale.

UPDATE 2:

„Din cauza unor scurgeri de combustibil pe carosabil, care s-au produs în urma răsturnării TIR-ului, un echipaj de pompieri militari de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului, a rămas la fața locului în vederea monitorizării, pentru a se evita producerea unei noi situații de urgență”, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

În continuare, în zonă se circulă alternativ, pe un sens, polițiștii Serviciului Rutier dirijează circulația până la remedierea situației.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...