12.3 C
Bistrița
joi, septembrie 23, 2021

Un bărbat a ajuns la Spital cu arsuri pe jumătate din corp. UPDATE: Bărbatul va fi transferat la o clinică de specialitate din București cu un elicopter SMURD

Grav incident în această dimineață în localitatea Simionești. Un bărbat de 35 de ani are arsuri de gradul 2 pe jumătate din suprafața corpului după ce a căzut într-un cazan cu borhot fierbinte. Acesta este transportat la spital pentru investigații.

Un bărbat de 35 de ani din localitatea Simionești a suferit în această dimineață arsuri de gradul 2 pe 50% din suprafața corpului.

Din primele informații se pare că acesta a căzut într-un cazan cu borhot fierbinte. La fața locului a fost trimis un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă care l-a găsit conștient și l-a stabilizat. Acesta este transportat la UPU Bistrița pentru investigații suplimentare.

UPDATE:

Având în vedere gravitatea arsurilor, medicii bistrițeni au decis transferul bărbatului la o clinică de specialitate din București cu un elicopter SMURD.

„În urma investigațiilor făcute la UPU Bistrița, elicopterul SMURD a fost chemat în sprijin, pentru a transfera pacientul la o clinică de specialitate din București”, informează Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...