4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Un bărbat a ajuns la Spital cu arsuri pe jumătate din corp. UPDATE: Bărbatul va fi transferat la o clinică de specialitate din București cu un elicopter SMURD

Grav incident în această dimineață în localitatea Simionești. Un bărbat de 35 de ani are arsuri de gradul 2 pe jumătate din suprafața corpului după ce a căzut într-un cazan cu borhot fierbinte. Acesta este transportat la spital pentru investigații.

Un bărbat de 35 de ani din localitatea Simionești a suferit în această dimineață arsuri de gradul 2 pe 50% din suprafața corpului.

Din primele informații se pare că acesta a căzut într-un cazan cu borhot fierbinte. La fața locului a fost trimis un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă care l-a găsit conștient și l-a stabilizat. Acesta este transportat la UPU Bistrița pentru investigații suplimentare.

UPDATE:

Având în vedere gravitatea arsurilor, medicii bistrițeni au decis transferul bărbatului la o clinică de specialitate din București cu un elicopter SMURD.

„În urma investigațiilor făcute la UPU Bistrița, elicopterul SMURD a fost chemat în sprijin, pentru a transfera pacientul la o clinică de specialitate din București”, informează Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.