10.1 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

Un bărbat a fost spulberat de tren în Ilva Mică. Acesta a decedat

În urmă cu puțin timp, un bărbat a fost lovit de tren. Incidentul s-a petrecut în Ilva Mică. Bărbatul a decedat, în ciuda eforturilor echipajelor medicale care au intervenit.

Un bărbat a fost lovit de tren, în apropierea gării din Ilva Mică. Acesta a fost găsit de echipajul medical inconștient, însă cu respirație. Bărbatului i se aplică manevre de resuscitare și a fost deja predat de primul echipaj SMURD ajuns la fața locului unui altuia de la SAJ, cu medic.

UPDATE:

Incidentul s-a produs la o trecere cu nivel de cale ferată din Ilva Mică. Victima este un bărbat de 47 de ani din localitate. În ciuda eforturilor echipajelor medicale care au intervenit, în cele din urmă, bărbatul a fost declarat decedat.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat de 47 de ani, din Ilva Mică, care ulterior aplicării de către echipajele medicale a procedurilor de resuscitare, a fost declarat decedat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiununii de ucidere din culpă, polițiștii continuând cerecetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, informează IPJ BN.

Foto: Arhivă

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

CE faci cu cel mic în vacanța de vară? Îl duci la Ianiki: distracție, ateliere, explorare, excursii!

Vine vacanța de vară și acest lucru îngrozește părinții care NU au soluții cu cine să-și...

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...