4.4 C
Bistrița
miercuri, octombrie 20, 2021

Un bărbat de 48 de ani a murit, după ce a fost strivit de un lemn în pădure

Un bărbat de 48 de ani a murit în urmă cu puțin timp, după ce a fost strivit de un lemn, în pădure. Incidentul s-a petrecut pe raza localității Telciu. Acesta a fost declarat decedat la locul incidentului.

Nefericitul incident s-a produs în urmă cu puțin timp, într-o pădure de pe raza localității Telciu. Din primele informații rezultă că bărbatul de 48 de ani, care desfășura lucrări în pădure, a fost strivit de un copac.

„La locul intervenției, echipajul B2 SAJ a găsit un bărbat de 48 ani, prins sub un lemn în pădure, care din păcate prezenta leziuni incompatibile cu viata, fapt pentru care nu s-a impus începerea manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat la locul solicitării”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud, Ciprian Pacurar.

Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre un accident de muncă sau bărbatul tăia lemne pentru uz personal.

Foto: tvsud.ro

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: 

De ce ai nevoie de Magic 5 Bistrița pentru afacerea ta?

Magic 5 Bistrița este ingredientul lipsă ce va ajuta la propulsarea afacerii dumneavoastră către următorul nivel.