1.9 C
Bistrița
miercuri, decembrie 1, 2021

Bistrița cu incidență sub 1 la mie și fără restricții?!? Așa apare pe site-ul cu restricții oferit de Guvern!

În primăvara acestui an, Guvernul a făcut un site în care se poate afla incidența și restricțiile aferente fiecărei localități. Bistrița are incidența sub 1/1.000 și e FĂRĂ restricții, conform site-ului.

În primăvara acestui an, Guvernul a pus la dispoziția românilor site-ul RESTRICȚII.RO.

Decizia a fost luată deoarece fiecare zonă avea măsurile ei impuse, în funcție de incidență. Astfel, românii care aveau de călătorit într-o parte sau alta a țării puteau afla dacă zona în care vor ajunge are restricții, dar și CE FEL de restricții.

Mai mult, puteau descărca declarația pentru circulația în afara domiciliului în timpul carantinei zonale sau după ora 20.00, în weekenduri.

În timpul verii, incidența a scăzut, la nivel național. Dar acum, cazurile cresc simțitor, așa că tot mai multe localități au măsuri restrictive, iar unele zone sunt carantinate sau aproape de carantinare.

Totuși, site-ul pus al dispoziție de Guvern NU a mai fost actualizat din 17 MAI 2021. Conform acestuia, Bistrița are o incidență de 0,69/1.000 și NU are măsuri restrictive impuse.

Spre deosebire de site-ul cu date la nivel național, cel cu date la nivel european este actualizat. Exemple ar fi – Austria – actualizat în 14 septembrie, Franța – în 10 septembrie, Spania – 13 septembrie, etc.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...

NOI locuri de muncă la Betak, Electroplast, IMP România și Leoni

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, ItalTextil Sărata, Panouri Decorative și IMP România (Fosta Netex). Aici este nevoie de operatori și tehnician producție. Oferta completă, mai jos:

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.