13 C
Bistrița
duminică, octombrie 2, 2022

Un bărbat din Rodna a rămas fără testicule, după ce ar fi „vizitat” femeia altuia

Un bărbat de 58 de ani a avut parte de o aventură cel puțin dureroasă, în weekendul acesta. Bărbatul din Rodna ar fi vizitat femeia altuia, iar încornoratul i-ar fi dat o lecție pe care sigur o s-o țină minte: i-a tăiat testiculele. Acesta a ajuns la spital și a avut parte de o operație. Întregul incident a ajuns și la urechile polițiștilor, care au deschis o anchetă.

Bărbatul de 58 de ani din Rodna a ajuns vineri noaptea la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, cu o plagă în zona testiculelor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Florin Lazăr, bărbatul prezenta o plagă prin tăiere în zona scrotală. A fost trimis direct în sala de operație, iar ieri a și fost externat.

Reîntors în Rodna, bărbatul și-a reluat viața, însă a refuzat să povestească ce s-a întâmplat.

Pe fir au intrat și polițiștii, însă nici aceștia n-ar fi fost lămuriți cu privire la cele petrecute. Poliția face cercetări pentru vătămare corporală, însă momentan cu privire la faptă.

Surse Bistrițeanul.ro spun că bărbatul ar fi fost în vizită la femeia altuia, iar încornoratul i-a prins și i-a dat o lecție bărbatului, lăsându-l fără testicule. Totul s-ar fi petrecut la blocurile din Rodna.

Bărbatul are 58 de ani, este pensionar și a divorțat în urmă cu ceva timp.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.