16.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Un bătrân de 70 de ani din Teaca a ajuns pe mâna poliției, după ce și-a bătut partenera până a băgat-o în spital

Un bătrân de 70 de ani din Teaca a fost reținut pentru 24 de ore, după ce și-a bătut repetat partenera, chiar în zilele de Paște. Femeia a ajuns în spital, în urma agresiunii.

Cei care au sesizat polițiștii cu privire la acest caz au fost angajații Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, pe mâinile cărora a ajuns femeia de 60 de ani.

Aceasta a ajuns la spital, după ce a fost bătută în mod repetat de partenerul său, chiar în zilele de Paște. Femeia a refuzat să dea detalii cu privire la cele întâmplate.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că în perioada 6-8 mai, în timp ce se aflau în locuința din Teaca, femeia, concubină a bărbatului de 70 de ani, ar fi fost agresată în repetate rânduri de acesta”, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița pentru o nouă măsură preventivă. Polițiștii au emis, de asemenea, și un ordin de protecție provizoriu.

Foto: Arhivă

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: