20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Un buldoexcavator de 100.000 de euro a fost furat azi-noapte. Unde a fost găsit:

Azi noapte, un buldoexcavator a fost furat de pe raza localității Mijlocenii Bârgăului. Polițiștii au lucrat cu operativitate și au constatat că utilajul se află la… aproape 400 de km distanță.

Polițiștii au fost anunțați cu privire la un furt ce a avut loc azi noapte, în localitatea Mijloceni Bârgăului. Un buldoexcavator de 100.000 de euro a dispărut… fără urme.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că utilajul se află pe raza județului Vrancea. În această dimineață, în colaborare cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, utilajul a fost depistat, pe raza localității Garoafa.

Astfel, buldoexcavatorul ar fi la aproximativ 400 de km distanță de locul de unde a fost luat.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, identificarea și tragerea la răspundere a autorilor.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.