20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Un complex turistic din Pasul Tihuța poate fi cumpărat cu criptomonede

Un complex turistic din Pasul Tihuța scos la vânzare poate fi achiziționat cu criptomonede. Acesta costă 720.000 de euro, însă proprietarii acceptă și echivalentul acestei sume în criptomonede.

Popasul Transilvania, din Pasul Tihuța a fost scos la vânzare de proprietari. Prețul cerut pentru complexul de 4 margarete este de 720.000 de euro.

Potrivit bistrițabusiness.ro, este prima proprietate pentru care se acceptă și echivalentul acestei sume în criptomonede. Proprietarii acceptă și schimbul cu o altă proprietate.

Pensiunea este din 2012, însă în 2021 a fost renovată. Are două etaje plus mansardă, 16 camere și două apartamente. De asemenea, are restaurant, un salon rustic cu 20 de locuri și o terasă cu 100 de locuri.

Foto: bistritabusiness.ro

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: