-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Un grup de elevi de la InfoEL oferă cursuri gratuite de programare. AFLĂ cum te poți înscrie:

Echipa de robotică a Colegiului Tehnic InfoEL din Bistrița organizează un curs gratuit de programare în limbajul C++. Acesta este gratuit și nu necesită cunoștințe și pregătire anterioare.

InfotronX, echipa de robotică a Colegiului Tehnic InfoEL din Bistrița, organizează un curs gratuit pentru pasionații de programare, respectiv învățarea programului C++.

Cursul se va desfășura pe parcursul a șase ședințe online, iar participanții se vor întâlni o dată pe săptămână timp de două ore. Înscrierile se pot face până marți, 9 noiembrie 2021.

„Toată lumea este binevenită să își formeze bazele sau să își aprofundeze cunoștințele în domeniul limbajelor de programare și a aplicațiilor acestora. Cursul este gratuit. Pentru a participa la acest eveniment tot ce trebuie făcut este sa completați acest formular: https://docs.google.com/forms/d/11Qi-7zioEW8zHcnlexxiqPK9PJRUXJZeReXTahFXJ-o/edit?usp=drive_web ”, anunță InfotronX.
Cursul nu necesită cunoștințe anterioare, pentru o mai bună înțelegere a programării prezentându-se noțiunile de bază.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: