25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Un medic a rămas fără job pentru că nu s-a prezentat la serviciu. Totul a pornit de la o plângere

Un medic de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița a rămas fără job după ce a refuzat să se prezinte la serviciu când a fost solicitat. Totul a pornit de la o plângere a unui pacient.

Bistrițenii prind curaj și fac plângeri împotriva personalului medical din spital care nu se comportă sau nu își face treaba corespunzător. Potrivit managerului unității medicale, deja au fost luate măsuri, unele foarte drastice.

Un medic de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița a rămas fără job, după ce a refuzat să se prezinte la serviciu când a fost solicitat. Medicul avusese contract pe perioadă determinată cu spitalul, iar când acesta a expirat, conducerea unității medicale a refuzat să îl prelungească.

„Am avut sesizări inclusiv la adresa medicilor, pe care le-am cercetat în comisia de disciplină. Am întrerupt contractul cu un medic. Nu i-am mai prelungit contractul, tocmai în baza unor astfel de sesizări. De exemplu, am avut o solicitare din partea UPU pentru un medic care era de gardă. Nu a venit la solicitare. Pacientul a făcut o sesizare scrisă. Este vorba despre o pacientă. La expirarea contractului de muncă, nu i-am mai prelungit contractul”, a explicat managerul spitalului Gabriel Lazany, aseară, la Bistrițeanul LIVE.

Potrivit acestuia, sesizările au vizat și medicii de la policlinică. Sesizările se referă în principal la faptul că aceștia nu își respectă programul.

„Am mai avut sesizări de la pacienți, de exemplu, că medicii au întârziat sau nu s-au prezentat la programul din policlinică și acolo am avut sancțiune disciplinară, ultima dată cu reținerea a 10% din salariu pentru 3 luni”, a completat Lazany.

Puteți urmări emisiunea aici:

https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/424443135091599/

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.