13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

Un procuror cu state vechi preia șefia Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud are un nou șef. Este vorba despre Angela Sîngeorzan, care, preț de mai bine de 15 ani, a asigurat comunicarea cu această instituție. Noul prim-procuror a obținut funcția în urma unui examen organizat de Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii.

Luna iulie a venit cu un nou șef la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. Este vorba despre Angela Sîngeorzan, care a ocupat funcția de prim procuror adjunct și purtător de cuvânt al instituției.

Procurorul a obținut funcția în urma unui examen organizat de Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii, care s-a întins pe câteva luni bune. Acesta a început în luna martie și s-a încheiat abia în prima lună de vară.

Angela Sîngeorzan a reușit să obțină media 9,36, cea mai mare dintre mediile procurorilor care au candidat pentru funcții similare. La Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, Angela Sîngeorzan nu a avut concurență.

Locul Angelei Sîngeorzan a fost luat de Sorin Costel Corlățeanu. Acesta va asigura începând de luna aceasta comunicarea cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. Acesta a mai ocupat aceeași funcție și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...