27.5 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

Un scandal cu nepotul său s-a terminat tragic pentru un bătrân din Bistrița

Un bătrân de 78 de ani și-a pierdut viața ieri, după o ceartă cu nepotul său. Tragicul eveniment a avut loc într-un apartament din Bistrița. Nenorocirea a fost anunțată chiar de către soția bărbatului, care a luat parte la întreaga scenă.

O ceartă între trei oameni s-a terminat tragic pentru un bătrân de 78 de ani, care locuia într-un apartament de pe strada Spătarului din municipiu. Bătrânul și soția sa au început să se certe cu nepotul lor, iar la un moment dat bărbatului i s-a făcut rău, și-a pierdut conștiența și a căzut, lovindu-se în zona capului.

Soția bătrânului a sunat la 112, însă medicii ajunși la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva. Deocamdată, moartea bătrânului este considerată suspectă, urmând ca necropsia să lămurească cauzele decesului.

„Poliția a fost sesizată despre faptul că între un tânăr de 25 de ani și bunicii acestuia ar fi izbucnit un scandal pe fondul unor neînțelegeri familiale. În timpul scandalului, bărbatul de 78 de ani și-ar fi pierdut conștiența și a căzut, fiind constatat ulterior decesul. Din primele verificări s-a stabilit că acesta nu prezintă urme de violențe pe corp și a fost dispusă necropsia, în urma căreia se vor stabili cauzele decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Diana Pintea.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...