6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Un scandal cu nepotul său s-a terminat tragic pentru un bătrân din Bistrița

Un bătrân de 78 de ani și-a pierdut viața ieri, după o ceartă cu nepotul său. Tragicul eveniment a avut loc într-un apartament din Bistrița. Nenorocirea a fost anunțată chiar de către soția bărbatului, care a luat parte la întreaga scenă.

O ceartă între trei oameni s-a terminat tragic pentru un bătrân de 78 de ani, care locuia într-un apartament de pe strada Spătarului din municipiu. Bătrânul și soția sa au început să se certe cu nepotul lor, iar la un moment dat bărbatului i s-a făcut rău, și-a pierdut conștiența și a căzut, lovindu-se în zona capului.

Soția bătrânului a sunat la 112, însă medicii ajunși la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva. Deocamdată, moartea bătrânului este considerată suspectă, urmând ca necropsia să lămurească cauzele decesului.

„Poliția a fost sesizată despre faptul că între un tânăr de 25 de ani și bunicii acestuia ar fi izbucnit un scandal pe fondul unor neînțelegeri familiale. În timpul scandalului, bărbatul de 78 de ani și-ar fi pierdut conștiența și a căzut, fiind constatat ulterior decesul. Din primele verificări s-a stabilit că acesta nu prezintă urme de violențe pe corp și a fost dispusă necropsia, în urma căreia se vor stabili cauzele decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Diana Pintea.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: