31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Un scandal cu nepotul său s-a terminat tragic pentru un bătrân din Bistrița

Un bătrân de 78 de ani și-a pierdut viața ieri, după o ceartă cu nepotul său. Tragicul eveniment a avut loc într-un apartament din Bistrița. Nenorocirea a fost anunțată chiar de către soția bărbatului, care a luat parte la întreaga scenă.

O ceartă între trei oameni s-a terminat tragic pentru un bătrân de 78 de ani, care locuia într-un apartament de pe strada Spătarului din municipiu. Bătrânul și soția sa au început să se certe cu nepotul lor, iar la un moment dat bărbatului i s-a făcut rău, și-a pierdut conștiența și a căzut, lovindu-se în zona capului.

Soția bătrânului a sunat la 112, însă medicii ajunși la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva. Deocamdată, moartea bătrânului este considerată suspectă, urmând ca necropsia să lămurească cauzele decesului.

„Poliția a fost sesizată despre faptul că între un tânăr de 25 de ani și bunicii acestuia ar fi izbucnit un scandal pe fondul unor neînțelegeri familiale. În timpul scandalului, bărbatul de 78 de ani și-ar fi pierdut conștiența și a căzut, fiind constatat ulterior decesul. Din primele verificări s-a stabilit că acesta nu prezintă urme de violențe pe corp și a fost dispusă necropsia, în urma căreia se vor stabili cauzele decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Diana Pintea.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.