9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

ȘOCANT: Doi elevi de liceu despărțiți de jandarmi, după ce unul dintre ei a scos un cuțit lung de 18 cm

Certurile între elevi par să ajungă la un alt nivel. O dispută mai veche se putea termina tragic. Un elev și-a amenințat un coleg de liceu cu acte de violență, în timp ce ținea în mână un cuțit lung de 18 cm.

Paznicul unui liceu din municipiu a solicitat ieri intervenția jandarmilor, pentru a aplana un conflict ce se putea termina tragic.

Un elev de 18 ani a amenințat cu cuțitul, pe un altul.

S-ar părea că cei doi ar fi avut un conflict mai vechi, iar acum s-ar fi dorit „rezolvarea” acestuia.

„Miercuri, 20 februarie a.c., aflat în curtea unei instituții de învățământ din municipiul Bistrița, în timpul unei pauze, un elev în vârstă de 18 ani a amenințat cu un cuțit un alt elev al aceleiași instituții de învățământ în vârsta de 16 ani. Pe fondul unui conflict mai vechi, tânărul de 18 ani a intrat în curtea școlii, a scos cuțitul tip briceag, pe care îl avea ascuns în buzunarul de la pantaloni și a început să îl amenințe pe colegul său cu acte de violență. Acest cuțit are o lungime de 18 cm și reprezintă conform prevederilor legale în vigoare, un obiect interzis la purtare”, explică jandarmii.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare privind infracțiunile de amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Dosarul a ajuns pe mâna polițiștilor.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...