20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

ȘOCANT: Doi elevi de liceu despărțiți de jandarmi, după ce unul dintre ei a scos un cuțit lung de 18 cm

Certurile între elevi par să ajungă la un alt nivel. O dispută mai veche se putea termina tragic. Un elev și-a amenințat un coleg de liceu cu acte de violență, în timp ce ținea în mână un cuțit lung de 18 cm.

Paznicul unui liceu din municipiu a solicitat ieri intervenția jandarmilor, pentru a aplana un conflict ce se putea termina tragic.

Un elev de 18 ani a amenințat cu cuțitul, pe un altul.

S-ar părea că cei doi ar fi avut un conflict mai vechi, iar acum s-ar fi dorit „rezolvarea” acestuia.

„Miercuri, 20 februarie a.c., aflat în curtea unei instituții de învățământ din municipiul Bistrița, în timpul unei pauze, un elev în vârstă de 18 ani a amenințat cu un cuțit un alt elev al aceleiași instituții de învățământ în vârsta de 16 ani. Pe fondul unui conflict mai vechi, tânărul de 18 ani a intrat în curtea școlii, a scos cuțitul tip briceag, pe care îl avea ascuns în buzunarul de la pantaloni și a început să îl amenințe pe colegul său cu acte de violență. Acest cuțit are o lungime de 18 cm și reprezintă conform prevederilor legale în vigoare, un obiect interzis la purtare”, explică jandarmii.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare privind infracțiunile de amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Dosarul a ajuns pe mâna polițiștilor.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: