20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Un SUPER cadou de Dragobete!

Dacă ești încă în căutarea unui cadou de Dragobete, poți respira ușurat! L-ai găsit și se află doar la un click distanță! Unde mai pui că este și impresionant, și reconfortant și sănătos pe deasupra!

Ce cadou de Dragobete poate fi mai frumos decât un abonament la Casa Ema? Nici măcar nu trebuie să te deplasezi pentru a-l achiziționa, fiindcă se poate cumpăra online, plătind cu cardul, pe shop.casaema.ro…!

Unde mai pui că astăzi, 21 februarie, ai parte și de reduceri semnificative la abonamentele de fitness și piscină! Pentru că astăzi este Happy Day la Casa Ema! Nu-ți rămâne, așadar, decât să profiți din plin și să achiziționezi tot ce este mai sănătos, relaxant și reconfortant pentru dragostea vieții tale.

Am hotărât să sărbătorim dragostea în varianta românească. Așa că în 21 februarie poți lua un cadou numai bun pentru Dragobete, adică fie un abonament la piscină relaxare la prețul de 169 de lei, fie un abonament la sală pentru 30 de zile la prețul de 99 de lei. Pe tot parcursul zilei de astăzi intrarea la piscină este 17 lei, iar limonada Senzație este 5 lei!”, au anunțat cei de la Casa Ema.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.