21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Undă verde pentru construirea unui complex sportiv la Năsăud

Dorin Vlașin, primarul Năsăudului și Robert Sighiartău, deputat PNL de Bistrița-Năsăud au anunțat îndeplinirea unui obiectiv pentru „orașul academicienilor”. Au primit undă verde de la CNI pentru construcția unui complex sportiv.

Noul complex sportiv care se va construi în orașul Năsăud va fi alcătuit din mai multe corpuri de clădire dar și terenuri exterioare, fiind un complex multifuncțional. Investiția se ridică la costuri de 7,5 milioane de euro (37.000.000 lei).

Obiectivul are termen de finalizare în 36 de luni.

Clădirea principală va adăposti un bazin de înot (cu dimensiunea 25m x  12.5m) cu vestiare, inclusiv pentru bazinele exterioare, gradene pentru spectatori (150 de locuri), zonă de recuperare pentru sportivi (cu saună uscată și saună umedă), cabinet medical, zonă de alimentație publică, sală de fitness și sală pentru tenis de masă.

Săli pentru cursuri de pictură, șah și fotografie

Cel de-al doilea corp de clădire este destinat cursurilor pentru copii și dispune de 3 săli unde aceștia se pot înscrie în cluburi de pictură, de șah și de fotografie. Adiacent terenurilor de sport va fi un alt corp de clădire care va adăposti două vestiare de câte 40 de locuri fiecare, un depozit pentru materiale sportive și un magazin cu terasa acoperită.

Complexul va beneficia de mai multe terenuri exterioare, respectiv un teren pentru mini-fotbal, un teren pentru tenis, un teren multifuncțional pentru volei și baschet, pistă de skateboard, gradene exterioare pentru spectatori și două bazine exterioare (unul pentru copii cu adâncimi între 0,4m și 0.9m și unul pentru adulți cu o adâncime de 1,5m).

Obiectivul de investiții va avea și un total de 152 de locuri de parcare.

„După aproape 10 ani de muncă, sacrificii, extrem de multe provocări și literalmente zeci de drumuri la București făcute atât de mine, cât și de fostul primar Mircea Romocea și alți colegi din Primăria Năsăud, eforturile ne sunt răsplătite, iar noi năsăudenii și toți ceialalți locuitori ai Văii Someșului și Sălauței ne vom bucura de investiția care se va materializa în orașul nostru! S-au schimbat multe lucruri de când a fost făcută prima fișă de proiect în 2013; de aceea, alături de specialiștii responsabili de proiectarea integrală a complexului, vom găsi soluții adaptate la vremurile și condițiile din prezent, în special în ceea ce privește alimentarea cu energie electrică și agent termic,pentru a reduce costurile de întreținere!”, a declarat Dorin Vlașin.

Robert Sighiartău, alături de Vlașin la București

Năsăudul este pe drumul cel bun! Complexul sportiv multifuncțional de 7 milioane de euro intră în linie dreaptă!

Astăzi, la sediul Companiei Naționale de Investiții din București, alături de dl. Cseke Attila ministru al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, doamna Director General al CNI Manuela Irina Pătrășcoiu și colegul meu Dorin Vlașin s-a semnat contractul de proiectare și execuție pentru mult doritul Complex Sportiv Multifunctional cu termen de finalizare de 36 de luni!

Felicitări echipei din primarie si primarului Dorin Vlașin pentru întreg portofoliul de proiecte care se apropie de cifra impresionantă de 80 de milioane de euro !

Înpreuna vom face și mai multe lucruri pentru comunitatea din județul nostru frumos!”, a scris deputatul Robert Sighiartău pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: