14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

UNDE au găsit polițiștii o mașină folosită pentru comiterea unei infracțiuni în Germania:

O mașină de teren a fost folosită în comiterea unei infracțiuni, în Germania. Sunt aproape trei ani de la momentul respectiv, și oamenii legii au găsit-o pe raza județului nostru. CE a pățit bistrițeanul care o avea:

În 2017 avea loc o infracțiune, în Germania. S-a folosit o mașină de teren, pe care oamenii legii de acolo nu au găsit-o. Și au dat-o în căutare la nivel național și internațional.

La trei ani de la acel moment, mașina a fost găsită. Culmea, pe raza județului nostru. Polițiștii bistrițeni au confiscat autoturismul, iar proprietarul s-a ales cu dosar penal.

„La data de 31 ianuarie a.c., în urma unei informări a R.A.R. Bistrița-Năsăud, polițiștii au depistat și indisponibilizat un autoturism de teren, înmatriculat în Germania, căutat în vederea confiscării din anul 2017, întrucât provine din săvârșirea unei infracțiuni. Acesta  se afla în posesia unui bărbat de 44 de ani, din Bistrița. Autoturismul în cauză avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare care aparțin altui autoturism, iar documentele prezentate polițiștilor erau false. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și tăinuire, iar autoturismul a fost indisponibilizat”, transmit reprezentanții IPJ BN într-un comunicat.

 

FOTO- blogautovit

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: