21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

UNDE au găsit polițiștii o mașină folosită pentru comiterea unei infracțiuni în Germania:

O mașină de teren a fost folosită în comiterea unei infracțiuni, în Germania. Sunt aproape trei ani de la momentul respectiv, și oamenii legii au găsit-o pe raza județului nostru. CE a pățit bistrițeanul care o avea:

În 2017 avea loc o infracțiune, în Germania. S-a folosit o mașină de teren, pe care oamenii legii de acolo nu au găsit-o. Și au dat-o în căutare la nivel național și internațional.

La trei ani de la acel moment, mașina a fost găsită. Culmea, pe raza județului nostru. Polițiștii bistrițeni au confiscat autoturismul, iar proprietarul s-a ales cu dosar penal.

„La data de 31 ianuarie a.c., în urma unei informări a R.A.R. Bistrița-Năsăud, polițiștii au depistat și indisponibilizat un autoturism de teren, înmatriculat în Germania, căutat în vederea confiscării din anul 2017, întrucât provine din săvârșirea unei infracțiuni. Acesta  se afla în posesia unui bărbat de 44 de ani, din Bistrița. Autoturismul în cauză avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare care aparțin altui autoturism, iar documentele prezentate polițiștilor erau false. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și tăinuire, iar autoturismul a fost indisponibilizat”, transmit reprezentanții IPJ BN într-un comunicat.

 

FOTO- blogautovit

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...