13.5 C
Bistrița
vineri, octombrie 22, 2021

A rămas fără armă și muniție, după ce și-a bătut nevasta!

Un bărbat din Rodna nu are voie să se apropie de nevasta sa. Asta, după ce a lovit-o. Mai mult, a rămas și fără armă și muniție, tocmai din aceeași cauză.

Polițiștii au intervenit în acest weekend la un caz de violență în familie. Plângerea făcută a fost confirmată, așa că au întocmit ordin de restricție.

Mai mult, oamenii legii au decis să mai ia o măsură preventivă. Iar bărbatul a rămas fără armă și muniție. Chiar dacă le deținea legal.

La data de 1 februarie, o femeie de 30 de ani a sesizat faptul că, în timp ce se afla în locuința ei din localitatea Rodna, a fost agresată de către soț. La fața locului, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi l-au identificat pe agresor, un bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate. Ca urmare a celor constatate, au emis împotriva acestuia un ordin de protecție și au întocmit dosar penal pentru violență în familie. Având în vedere dosar penal întocmit, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au ridicat arma și muniția aferentă, deținute legal de către bărbatul de 36 de ani. Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi”, transmit reprezentanții IPJ BN.

 

FOTO- livearad

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Paella pentru toți pofticioșii, mâine, pe terasa Taverna Dogarilor!

Mâine se anunță o zi superbă de octombrie! Și la Taverna Dogarilor, pofticioșii sunt așteptați să...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: