2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

UNIC în Bistrița-Năsăud: Becleanul are centru social care oferă consiliere pentru cei cu dependențe

Becleanul va fi primul oraș din județ care are un centru social unde oferă inclusiv consiliere pentru cei cu adicții. Centrul de zi este licențiat să funcționeze și a costat nu mai puțin de 5 milioane de euro.

Centrul social de zi de la Băile Figa (orașul Beclean) este licențiat să funcționeze, anunță primarul orașului, Nicolae Moldovan.

„Centrul Social de Zi al orașului Beclean este acum licențiat să funcționeze ca și Centrul de zi de asistență și recuperare Beclean și Centrul de zi de prevenire, evaluare și consiliere persoane cu adicții”. Beneficiarii serviciilor oferite în mod gratuit sunt locuitori ai orașului Beclean, iar totodată toți cei care doresc să se bucure de terapiile disponibile vor putea face asta în curând!”, precizează primarul Nicolae Moldovan.

Centrul de zi oferă terapii de recuperare fizică și psihică cu ajutorul aparaturilor de ultimă generație. Va pune la dispoziție și terapii de recreere și consiliere, activități recreative și de petrecere a timpului liber.

Printre terapiile disponibile se numără cele de tip Shockwave, magnetoterapie, eletroterapie, terapie prin mișcare, terapie prin radiofrecvență, împachetări cu parafină, cu nămol sau băi galvanice. Capacitatea centrului este de 30 de persoane.

Centrul de prevenire, evaluare și consiliere persoane cu adicții este primul de acest gen din județ care vine în sprijinul celor care au probleme cu diferite dependențe.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.