9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Unitate de Primiri Urgențe pentru copii nou-nouță! Cum arată noua secție:

Începând de luni, Unitatea de Primiri Urgențe și SMURD pediatrie se mută în casă nouă, tot în incinta Spitalului Județean de Urgență Bistrița, însă într-un spațiu proaspăt renovat.

Copilașii care ajung începând de luni la Unitatea de Primiri Urgențe SMURD vor avea parte de un spațiu modern, proaspăt amenajat. UPU Pediatrie s-a mutat într-o altă parte a clădirii, în vechea locație urmând să se amenajeze recepția și serviciul centralizat de internări.

Proiectul a fost conceput astfel încât pediatria să fie integrată și în legătură directă cu UPU-SMURD adulți.

„Valoarea integrală a investiției este de 3,2 milioane de lei și presupune introducerea unui nou sistem de distribuție a fluidelor medicale, placarea integrală a pereților, ușilor și a mâinii curente cu material cu efect permanent bactericid, realizarea sistemului de alarmare la incendiu, sistem de ventilație, sistem de supraveghere video”, a precizat, într-o postare pe Facebook, președintele de Consiliu Județean, Radu Moldovan.

Acesta a mai anunțat și că aparatul CT și RMN vor fi operaționale până la începutul lunii viitoare.

Foto: Radu Moldovan Facebook.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.