22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

Unul dintre cei mai cunoscuți hair-styliști din oraș a murit subit, la doar 30 de ani

Cristian Buta, unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți hair-styliști din oraș s-a stins  în urma unui infarct. Acesta avea doar 30 de ani, era casătorit și avea o fetiță de 3 ani.

Vestea a căzut ca o bombă pentru cunoscuții săi, care apelau la serviciile sale de ani de zile. Cristian Buta ar fi fost găsit fără suflare, de către soția sa. Acesta ar fi suferit un infarct, care i-a fost fatal.

Hair-stylistul avea 30 de ani și o fetiță de doar 3 ani. Făcea frizerie încă de când a terminat liceul. Potrivit apropiaților săi, clienții săi băteau și zeci de kilometri, din toate colțurile județului pentru a beneficia de serviciile sale.

La scurt timp de la aflarea veștii, pagina de Facebook a lui Cristian Buta s-a umplut de mesaje de condoleanțe. Printre cei care i-au urat rămas bun s-au numărat colegele sale de la salonul unde lucra de 8 ani.

„Cristian Buta, colegul meu, 8 ani de zile, 5 zile pe săptămână, în fiecare zi mai mult de 10 ore eram împreună, cu bune și cu rele, ca frații. Practic stăm mai mult cu colegii împreună decât cu familia. S-a stins din viață, nu pot să realizez asta, să merg la salon, iar el să nu mai fie…cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. O să-i simt lipsa în fiecare zi, o să-mi fie dor să-l „cert” sau să ne sfătuim, să glumim…viața e atât de scurtă”, a transmis pe rețeaua de socializare Patricia Patco, colega sa.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...