-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

URAAA Avem trenuleț pentru copii…de 40.000 de euro

Primăria Bistrița se pregătește să achiziționeze un trenuleț pentru copii. Acesta va fi amplasat în Parcul Municipal sau în pădurea-parc Schullerwald și costă nu mai puțin de 40.000 de euro.

Încă de la prezentarea bugetului pentru acest an, primarul Ioan Turc anunța că în 2022 copiii se vor putea plimba prin Parcul Municipal sau prin pădurea-parc Schullerwald cu un trenuleț special achiziționat pentru ei.

Municipalitatea a și organizat o licitație publică în acest sens și a alocat pentru trenuleț aproximativ 40.000 de euro. Acesta este format dintr-o locomotivă și două mini-vagoane acoperite sau descoperite.

Trenulețul va fi electric, cu baterii pe bază de litiu și va avea o autonomie de 50 de kilometri. Acesta va avea o viteză minimă de 5 km/h și va fi albastru. Fiecare vagonet va avea 6 locuri pentru copii.

Foto: kinderauto.ro

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Am o intrebare : pe unde se plimba acest mirific trenulet ca la cat este de plin parcul… si mai vin si cei cu karturile cu pedale. Cred ca plimbatul aici curand o sa fie de domeniul trecutului intrucat nu o sa mai incapa si pietonii pe alei.
    Daca acest trenulet se achizitona dupa ce se marea suprafata parcului cu zona Codrisor si eventual zona stadionului mai intelegeam, dar asa,.. Mi se pare ca s-a pus carul inaintea boilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: