24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

Urmează meciul de prezentare al handbalistelor! Ce trebuie să faceți ca să le puteți vedea:

Echipa de handbal a Bistriței a fost adoptată de clubul Gloria. Au avut loc chiar și noi „achiziții”. Fetele vor susține un meci de prezentare, săptămâna viitoare. Deși intrarea e liberă, nu se poate participa oricum. Ce trebuie făcut:

Suporterii handbalului bistrițean așteaptă cu sufletul la gură meciul de prezentare al noului lot. Echipa de fete a fost adoptată de reînviatul Club Gloria și s-au alăturat hadbaliste de valoare.

Lotul cu care se va „ataca” sezonul 2018- 2019 va fi prezentat vineri, 10 august, de la ora 17:30, într-un meci de excepție. Echipa bistrițeană le va întâlni pe fetele de la C.S.M. Roman, la Sala Polivalentă.

Organizatorii anunță că intrarea este liberă! Dar accesul în sală se face pe bază de invitații.

Astfel, fanii sunt așteptați, în 8 și 9 august, între orele 17:00 -19:00 și în 10 august între orele 16:30 – 17:30, la casa de bilete a Sălii Polivalente, pentru a intra în posesia invitațiilor.

Ca un bonus, va concerta și trupa Talisman.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.