16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Urmează meciul de prezentare al handbalistelor! Ce trebuie să faceți ca să le puteți vedea:

Echipa de handbal a Bistriței a fost adoptată de clubul Gloria. Au avut loc chiar și noi „achiziții”. Fetele vor susține un meci de prezentare, săptămâna viitoare. Deși intrarea e liberă, nu se poate participa oricum. Ce trebuie făcut:

Suporterii handbalului bistrițean așteaptă cu sufletul la gură meciul de prezentare al noului lot. Echipa de fete a fost adoptată de reînviatul Club Gloria și s-au alăturat hadbaliste de valoare.

Lotul cu care se va „ataca” sezonul 2018- 2019 va fi prezentat vineri, 10 august, de la ora 17:30, într-un meci de excepție. Echipa bistrițeană le va întâlni pe fetele de la C.S.M. Roman, la Sala Polivalentă.

Organizatorii anunță că intrarea este liberă! Dar accesul în sală se face pe bază de invitații.

Astfel, fanii sunt așteptați, în 8 și 9 august, între orele 17:00 -19:00 și în 10 august între orele 16:30 – 17:30, la casa de bilete a Sălii Polivalente, pentru a intra în posesia invitațiilor.

Ca un bonus, va concerta și trupa Talisman.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.