12.1 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

Moldoveanul care a siluit cu bestialitate o femeie fără apărare, în fața judecătorilor

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud a decis să-l trimită în judecată pe Cristian Moroșanu. Acesta este acuzat de faptul că a pătruns în incinta unei gospodării din Blăjenii de Sus. Acolo, enervat de insistențele proprietarei de a pleca, a violat-o.

Ce a început cu o discuție la un pahar de băutură, la barul din Blăjenii de Sus, s-a finalizat prost pentru doi prieteni.

Florin și Cristian au continuat „distracția” acasă la Florin, însă acesta s-a înecat cu o bucată de carne și a căzut jos. Cristian a fugit, anunțând ambulanța mult prea târziu. Echipajul medical a constatat decesul lui Florin.

Cristian s-a „retras” să doarmă în șura unei gospodării. Proprietara i-a cerut insistent să plece, lucru care l-a enervat. Astfel, a violat-o. Apoi a fugit, pentru ca, la câteva ore bune, să se predea.

Mai multe despre acestea puteți citi AICI și AICI.

Cristian Moroșanu a fost arestat preventiv și prezentat în fața instanței judecătorești.

„Cristian Moroșanu a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunii de violare de domiciliu, constând în faptul că în 27.05.2018, în jurul orei 01:00, pe timp de noapte, a pătruns fără drept în curtea împrejmuită a locuinței persoanei vătămate L.L. și ulterior a refuzat să părăsească curtea locuinței la solicitarea persoanei vătămate și pentru comiterea infracțiunii de viol, constând în faptul că în data de 27.05.2018, în jurul orei 01:00, a întreținut cu persoana vătămată L. L. un raport sexual normal prin constrângerea persoanei vătămate”, anunță reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....