-11.1 C
Bistrița
duminică, februarie 5, 2023

Moldoveanul care a siluit cu bestialitate o femeie fără apărare, în fața judecătorilor

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud a decis să-l trimită în judecată pe Cristian Moroșanu. Acesta este acuzat de faptul că a pătruns în incinta unei gospodării din Blăjenii de Sus. Acolo, enervat de insistențele proprietarei de a pleca, a violat-o.

Ce a început cu o discuție la un pahar de băutură, la barul din Blăjenii de Sus, s-a finalizat prost pentru doi prieteni.

Florin și Cristian au continuat „distracția” acasă la Florin, însă acesta s-a înecat cu o bucată de carne și a căzut jos. Cristian a fugit, anunțând ambulanța mult prea târziu. Echipajul medical a constatat decesul lui Florin.

Cristian s-a „retras” să doarmă în șura unei gospodării. Proprietara i-a cerut insistent să plece, lucru care l-a enervat. Astfel, a violat-o. Apoi a fugit, pentru ca, la câteva ore bune, să se predea.

Mai multe despre acestea puteți citi AICI și AICI.

Cristian Moroșanu a fost arestat preventiv și prezentat în fața instanței judecătorești.

„Cristian Moroșanu a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunii de violare de domiciliu, constând în faptul că în 27.05.2018, în jurul orei 01:00, pe timp de noapte, a pătruns fără drept în curtea împrejmuită a locuinței persoanei vătămate L.L. și ulterior a refuzat să părăsească curtea locuinței la solicitarea persoanei vătămate și pentru comiterea infracțiunii de viol, constând în faptul că în data de 27.05.2018, în jurul orei 01:00, a întreținut cu persoana vătămată L. L. un raport sexual normal prin constrângerea persoanei vătămate”, anunță reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: