15.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

USR Bistrița-Năsăud: Explozia prețurilor îi afectează grav pe bistrițeni

Inflaţia fără precedent din România a adus majorări de preţuri mult mai mari decât în statistici la aproape toate bunurile şi serviciile.

➡️ Bistrițenii sunt și ei foarte afectați de aceste scumpiri, mai ales că la capitolul venituri județul nostru se află într-un top rușinos, al celor mai mici salarii din țară.

➡️ Gazele naturale s-au scumpit peste 70% în ultimul an, iar energia electrică cu aproae 25%. Alimente de bază precum uleiul, pâinea şi cartofii, au avut și ele majorări record de preţuri în ultimul an.

⚠️ Despre aceste scumpiri record am stat de vorbă și cu locuitorii județului nostru în cadrul acțiunilor de stradă „USR te ascultă!” iar în topul produselor și serviciilor la care resimt cel mai mult creșterea prețurilor sunt:
1️⃣. Mâncare și produse alimentare
2️⃣. Facturi la gaz și curent
3️⃣. Benzină și motorina
4️⃣. Cheltuieli de întreținere

➡️ Peste 500 de persoane au răspuns întrebărilor noastre.
➡️ Oamenii o duc din ce în ce mai greu și se simt abandonați și înșelați de politicienii aflați la guvernare, despre care cred că nu fac nimic pentru a veni în sprijinul populației.

⚠️ De mai bine de un an de zile USR propune măsuri pentru reducerea prețurilor și stoparea creșterii acestora. Dar acestea nu sunt luate în calcul de coaliția PSD-PNL, care pare să aibă chiar de câștigat de pe urma acestora.

https://www.usr.ro/inscriere/

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: