-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Caracter: USR își critică propria guvernare în Primăria Bistrița

Situație neobișnuită în USR Bistrița-Năsăud, care pare să își critice propria guvernare din Primăria Bistrița. Consilierul local Nicolae Pavelean, care este și lider al organizației municipale USR atrage atenția asupra stării jalnice a locurilor de joacă a copiilor, asta în condițiile în care colegul său de partid Călin Stan este viceprimarul municipiului.

Implicat în problemele comunității încă de când a ajuns pe fotoliul de consilier local, liderul USR Bistrița, Nicolae Pavelean atrage atenția, într-o postare pe Facebook, asupra stării jalnice a locurilor de joacă pentru copii.

În postare, acesta îi critică serios pe angajații și șefii din Primăria Bistrița și sugerează că dacă aceștia nu reușesc să verifice starea locurilor de joacă o va face USR Bistrița.

„Starea echipamentelor de joacă destinate copiilor care se joacă zilnic în parcurile din Bistrița ar trebui să fie verificată periodic de către cei responsabili din Primăria Bistrița. Aceste echipamente necesită o mentenanță periodică întrucât se pot deteriora ca orice alt echipament utilizat foarte des, iar deteriorarea lor poate pune în pericol sănătatea copilașilor care se joacă. Dacă Primăria cu cei aproximativ 1.000 de angajați, dintre aceștia câteva sute fiind șefi, nu reușește să asigure aceste verificări, noi cei din echipa USR Bistrița vom lua la verificat în următoarea perioadă principalele spații de joacă din municipiul Bistrița și ne vom asigura că astfel de probleme vor fi aduse la cunoștința celor responsabili de rezolvarea lor”, precizează consilierul local Nicolae Pavelean.

Culmea, printre sutele de șefi de care vorbește Pavelean se numără tocmai un lider al USR, Călin Stan, care este tocmai viceprimar al municipiului Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.