-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Caracter: USR își critică propria guvernare în Primăria Bistrița

Situație neobișnuită în USR Bistrița-Năsăud, care pare să își critice propria guvernare din Primăria Bistrița. Consilierul local Nicolae Pavelean, care este și lider al organizației municipale USR atrage atenția asupra stării jalnice a locurilor de joacă a copiilor, asta în condițiile în care colegul său de partid Călin Stan este viceprimarul municipiului.

Implicat în problemele comunității încă de când a ajuns pe fotoliul de consilier local, liderul USR Bistrița, Nicolae Pavelean atrage atenția, într-o postare pe Facebook, asupra stării jalnice a locurilor de joacă pentru copii.

În postare, acesta îi critică serios pe angajații și șefii din Primăria Bistrița și sugerează că dacă aceștia nu reușesc să verifice starea locurilor de joacă o va face USR Bistrița.

„Starea echipamentelor de joacă destinate copiilor care se joacă zilnic în parcurile din Bistrița ar trebui să fie verificată periodic de către cei responsabili din Primăria Bistrița. Aceste echipamente necesită o mentenanță periodică întrucât se pot deteriora ca orice alt echipament utilizat foarte des, iar deteriorarea lor poate pune în pericol sănătatea copilașilor care se joacă. Dacă Primăria cu cei aproximativ 1.000 de angajați, dintre aceștia câteva sute fiind șefi, nu reușește să asigure aceste verificări, noi cei din echipa USR Bistrița vom lua la verificat în următoarea perioadă principalele spații de joacă din municipiul Bistrița și ne vom asigura că astfel de probleme vor fi aduse la cunoștința celor responsabili de rezolvarea lor”, precizează consilierul local Nicolae Pavelean.

Culmea, printre sutele de șefi de care vorbește Pavelean se numără tocmai un lider al USR, Călin Stan, care este tocmai viceprimar al municipiului Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...