18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

Valer vs trei bărbați și patru minori! Sau om cinstit vs hoți!

Polițiștii au ținut să-l felicite pe Valer Chiluț, un bistrițean care a găsit un portmoneu și l-a predat poliției. Asta, încă înainte ca păgubitul să anunțe lipsa lui. În cotrast total se află trei bărbați și patru minori, autorii unor furturi derulate în doi ani și jumătate.

Simțul civic nu a dispărut! Iar asta i-a bucurat enorm pe polițiști, care au ținut să felicite un bistrițean. Acesta a găsit un portmoneu și l-a predat poliției.

Astăzi, 31 mai a.c., polițiștii din Bistrița i-au dat o veste bună unui bărbat care și-a pierdut astăzi portofelul, chiar înainte ca acesta să fi apucat să sesizeze acest lucru. În același timp în care bărbatul și-a dat seama că-i lipsește portofelul în care avea documente personale, carduri bancare și o sumă de bani, la sediul Poliției din Bistrița s-a prezentat domnul Valer Chiluț, cel care l-a găsit pe stradă. Îi mulțumim pentru că a dat dovadă de spirit civic și mai ales pentru faptul că a procedat corect” transmit reprezentanții IPJ BN.

La pol opus, șapte hoți, din care patru minori

Polițiștii au reușit să identifice autorii mai multor furturi din locuințe. Aceștia au dat spargerea în mai multe localități, pe o perioadă de aproape doi ani și jumătate.

Printre cei șapte hoți se află și patru minori.

În cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt, polițiștii au identificat trei bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 32 de ani și încă patru minori, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, bănuiți de comiterea faptei. Aceștia sunt din localitățile Teaca, Pinticu și Viile Tecii, iar polițiștii îi bănuiesc că în perioada 1 ianuarie 2017- 23 mai 2019, ar fi sustras mai multe bunuri din locuințele și anexele unor persoane din Galații Bistriței și Teaca. Tot în cadrul activităților desfășurate în acest dosar, polițiștii au recuperat și restituit o parte din bunurile sustrase (unelte electrice) persoanelor păgubite” se arată în comunicatul IPJ BN.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale și recuperării prejudiciilor.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...