21.6 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

Valoarea lucrărilor la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, umflată din nou! Se schimbă parchetul

Primarul Ioan Turc a precizat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că valoarea lucrărilor de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” a crescut considerabil. Printre modificările la proiect care au crescut valoarea lucrărilor se numără schimbarea parchetului lamelar, cu unul din lemn masiv.

Potrivit edilului Bistrițe, lucrările la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” sunt într-o faza avansată de realizare. Se pare totuși că costurile au crescut exponențial, după ce s-au modificat o serie de elemente ale proiectului.

Printre acestea se numără și schimbarea parchetului lamelar cu unul din lemn masiv.  Primarul Ioan Turc a evitat să spună ce sumă trebuie în plus din cauza acestor modificări:

„Ministrul Educației a fost ieri în județ, am mai obținut un aliat în lupta pentru fonduri. Mai sunt necesare fonduri de o valoare destul de ridicată și de aceea este necesară încă o procedură simplificată de atribuire. Eu personal am cerut schimbarea parchetului lamelar, pe care l-am observat în proiect cu parchet masiv din lemn masiv. Nu poți pune într-o clădire construită la 1900, clădire monument istoric foarte bine restaurată parchetul ăla.”, a explicat Ioan Turc, într-o conferință de presă.

Acesta a mai motivat întârzierea lucrărilor cu faptul că „la o clădire atât de mare, apar probleme”.

„Nu căutăm scuze, le-am solicitat să lucreze și în sezonul rece. Se lucrează, sunt într-o fază avansată. Am schimbat multe elemente și pe componenta de IT”, a mai spus primarul Ioan Turc.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Sa speram ca la final o sa va iar si pe voi Parchetul, într-o procedura „simplificata de atribuire” de catuse.
    Sa va vedem dupa aia cum duceti degetul la nas ca Udrea.

  2. „„la o clădire atât de mare, apar probleme”.
    La care din lucrarile la care a participat MIS grup nu au aparut probleme? Numiti macar una!
    „Am schimbat multe elemente și pe componenta de IT”.
    Normal ca la viteza cu care lucreaza MIS Grup tehnologia se schimba nu sta dupa ei, ce a fost bun odata acum e invechit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!