13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

VIDEO – Ioan Turc: Vom încheia lucrările până la jumătatea anului la Axa de Transport

Primarul Ioan Turc a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că lucrările la Axa de Transport de pe traseul strada Gării – Bulevardul Decebal – strada Andrei Mureșanu – strada Năsăudului vor fi încheiate până la jumătatea anului.

 

Reconfigurare Axa de Transport public de pe traseul strada Gării – Bulevardul Decebal – strada Andrei Mureșanu – strada Năsăudului, valoare totală 70.743 mii lei cu TVA, în execuție.

Aici, cea mai importantă problemă o reprezintă finalizarea pasajului din zona Decebal, a pasajului pietonal subteran. Vom încheia lucrările până la jumătatea anului. Sunt lucrări, de asemenea, complexe, dar suntem suficient de determinați încât să finalizăm.

Așa cum am deschis circulația peste pasaj înainte de Crăciun, anul trecut, așa vom finaliza și lucrările, spre bucuria tuturor concitadinilor noștri”, a explicat Ioan Turc.

Pentru Axa de Transport de pe traseul strada Gării – Bulevardul Decebal – strada Andrei Mureșanu – strada Năsăudului, Primăria Bistrița a solicitat, la începutul lunii decembrie 2023, prelungirea termenului de execuție până în 31 decembrie 2024.

Detalii suplimentare despre acest proiect puteți reciti accesând link-urile de mai jos:

Surpriză! Primăria Bistrița vrea „amânare” nu doar pentru Axa de Transport, ci și pentru alte 5 proiecte, printre care și Linia Verde

Primarul Turc: Pe Linia Verde terminăm, doar pe Axă fazăm. Proiectul trece în următorul exercițiu financiar. Cu ce costuri:

Foto arhivă

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.