10.7 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Vânjos și la 80 de ani: Și-a lovit cu pumnii și picioarele un vecin cu aproape jumătate de secol mai tânăr

Incident mai puțin obișnuit, sâmbătă, în Sântioana. Un bunic de aproape 80 de ani și-a lovit un vecin cu pumnii și picioarele. Bătrânelul vânjos e cercetat pentru lovire.

Polițiștii au fost solicitați să intervină la un caz… mai puțin obișnuit. Și asta, nu din cauza naturii cazului, ci a vinovatului și a ceea ce a făcut.

Mai exact, doi vecini din Sîntioana au început să se certe pe marginea limitei proprietăților lor.

Cearta a denaturat până acolo încât unul dintre bărbați a fost luat la bătaie de vecinul său.

Aici a fost și șocul polițiștilor.

La data de 1 septembrie a.c., un bărbat de 32 ani din Sîntioana a fost agresat de vecinul său, un bărbat de 76 ani din aceeaşi localitate, care l-a lovit cu pumnii și picioarele”, se arată în comunicatul remis de IPJ BN.

Bătrânelul vânjos este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: