25.9 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

Venitul „surpriză” din declarația de avere a primarului Ovidiu Crețu

În declarația de avere a primarului Bistriței, Ovidiu Crețu s-a strecurat un venit „surpriză”, de 2.430 de lei lunar. Această sumă se adaugă la salariul de salariu, care ajunge lunar la 8.284 de lei.

Primarul Ovidiu Crețu a împlinit la începutul acestui an 65 de ani, ceea ce îi dă dreptul să se pensioneze. Edilul a făcut deja acest pas, după cum reiese din ultima declarație de avere. Astfel, primarul Ovidiu Crețu încasează lunar o pensie de 2.430 de lei lunar, sumă care se adaugă la salariul de edil de 8.284 de lei.

Și soția primarului, care are un cabinet de medicină de familie și medicina muncii câștigă foarte bine. Aceasta s-a pensionat și ea, încasând o pensie de 1.288 de lei, la care se adaugă un venit lunar de 12.289 de lei.

Familia Crețu nu are datorii, ba mai mult, are 117.635 de lei puși la adăpost la bănci. Două dintre conturi au fost deschise chiar anul trecut.

În ceea ce privește celelalte bunuri, Ovidiu Crețu are trei terenuri, unul moștenit în 2003 în Vermeș și alte două de peste 3.000 de metri pătrați în Bistrița, cumpărate în 1997 și respectiv 2001. În 2005, Ovidiu Crețu împreună cu soția sa au ridicat o casă, în oraș.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...