5.9 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Veste bună pentru cinefili! Sala de spectacole a Centrului Cultural Dacia va avea un ecran unde vor rula și filme

După succesul avut de sala de cinema de la Centrul Cultural Dacia, se pare că autoritățile județene vor să fie pregătite în caz că nu vor face față cererii. În acest sens, Centrul Județean pentru Cultură se pregătește să achiziționeze un ecran retractabil și un proiector, unde, la nevoie, vor putea rula filme.

Cinematograful reinaugurat în urmă cu doi ani pare să fie gustat din plin de bistrițeni, care, la unele filme umplu sala până la refuz. Acesta funcționează în cadrul Centrului Cultural Dacia, unde mai este și o sală de spectacole.

Se pare că și pentru sala de spectacole va fi cumpărat un ecran retractabil și un proiector, care vor fi folosite, la nevoie. Acestea vor putea fi folosite în spectacole, pentru a rula diferite imagini, dar vor putea și suplimenta cinematograful, la nevoie.

„Vrem să rulăm la spectacole diferite imagini, dar și filme. Deocamdată este în proiect, dar așa cred că va fi. Am alocat suma pentru achiziția proiectorului, ecranului și pentru ce mai trebuie”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, Vasile Puica, vicepreședintele de Consiliu Județean.

Se pare că această investiție se va ridica la 62.000 de lei. Deja Consiliul Județean pentru Cultură a demarat procedurile de achiziție, potrivit vicepreședintelui de Consiliu Județean.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: