8.7 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

Vești bune! De mâine putem sorbi o cafea în interior: se deschid localurile

Vești bune în a treia zi de Crăciun! De mâine se deschid localurile din Bistrița. Ce-i drept va fi acceptată o capacitate de doar 30%, dar este o gură de oxigen pentru HORECA, industrie lovită puternic încă de la începutul pandemiei.

Instituția Prefectului vine cu vești bune chiar a treia zi de Crăciun. De mâine se deschid localurile din municipiu, închise odată ce incidența în Bistrița a trecut de 3/1000 de locuitori.

„Activitatea operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, se va desfășura fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06:00-23:00”, se arată într-un comunicat al Instituției Prefectului.

De asemenea se deschid și sălile de jocuri de noroc. Și acestea trebuie să respecte aceleași reguli. Restricțiile care vizează municipiul Bistrița intră în vigoare de mâine, astfel că, dacă localurile sunt pregătite, am putea sorbi o cafea în interior chiar mâine dimineață.

Se va respecta în continuare legislația impusă de prelungirea stării de alertă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...