24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

VEȘTI BUNE: Elevii CNAM înzăpeziți pe zona Moldovei, în drum spre casă

Elevii care au rămas înzăpeziți în zona Târgu Frumos, Iași, au pornit spre casă. „Undeva după-masă ar trebui să ajungă. Mi s-a transmis că toate drumurile sunt curățate!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, prefectul Teofil Cioarbă.

Excursie cu peripeții pentru zeci de elevi de la CNAM. Două autocare cu elevi de clasa a XII-a și a VI-a au rămas înzăpezite miercuri după-masă, în zona Târgu Frumos.

VIDEO: Două autocare cu elevi de la Andrei Mureșanu, înzăpezite în Târgu Frumos!

Dacă elevii de-a XII-a au ajuns miercuri seara la un hotel, unde au fost cazați, cei de-a VI-a au avut parte de o altă experiență. Abia în jurul orei 02.00 noaptea au ajuns pompierii la ei, cu o șenilată.

Apoi au fost duși la sediul ISU Neamț unde au rămas cazați.

Elevii de la CNAM, încă departe de casă. Cei mai mici au ajuns zgribuliți, dimineață la 5, la sediul ISU Neamț

VEȘTI BUNE: În această dimineață, elevii au pornit spre casă

După zile de peripeții, în această dimineață, cele două autocare cu elevi și profesori au pornit spre casă.

Undeva în jurul orei 09.00 au pornit de unde se aflau cazați, spre casă. Ar trebui să ajungă după-masă. 

Am discutat și cu cei de la ISU Iași și de la ISU Neamț și m-au asigurat că drumurile sunt curățate și că nu ar trebui să existe probleme. Oricum păstrăm legătura!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, prefectul Teofil Cioarbă.

Codul portocaliu de vreme rea, emis de ANM este valabil, pentru județul nostru, până azi la ora 12.00.

Am avut o întâlnire a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și am făcut planul de acțiune. Nu am avut probleme. Dar stăm pe poziții. Oricum vremea începe să se încălzească. Suntem cu ochii și pe debitele râurilor, acum. Sperăm să nu fie probleme, dar oricum, suntem pregătiți să intervenim, dacă situația o impune”, a concluzionat Teofil Cioarbă.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.