16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

VEȘTI BUNE: Elevii CNAM înzăpeziți pe zona Moldovei, în drum spre casă

Elevii care au rămas înzăpeziți în zona Târgu Frumos, Iași, au pornit spre casă. „Undeva după-masă ar trebui să ajungă. Mi s-a transmis că toate drumurile sunt curățate!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, prefectul Teofil Cioarbă.

Excursie cu peripeții pentru zeci de elevi de la CNAM. Două autocare cu elevi de clasa a XII-a și a VI-a au rămas înzăpezite miercuri după-masă, în zona Târgu Frumos.

VIDEO: Două autocare cu elevi de la Andrei Mureșanu, înzăpezite în Târgu Frumos!

Dacă elevii de-a XII-a au ajuns miercuri seara la un hotel, unde au fost cazați, cei de-a VI-a au avut parte de o altă experiență. Abia în jurul orei 02.00 noaptea au ajuns pompierii la ei, cu o șenilată.

Apoi au fost duși la sediul ISU Neamț unde au rămas cazați.

Elevii de la CNAM, încă departe de casă. Cei mai mici au ajuns zgribuliți, dimineață la 5, la sediul ISU Neamț

VEȘTI BUNE: În această dimineață, elevii au pornit spre casă

După zile de peripeții, în această dimineață, cele două autocare cu elevi și profesori au pornit spre casă.

Undeva în jurul orei 09.00 au pornit de unde se aflau cazați, spre casă. Ar trebui să ajungă după-masă. 

Am discutat și cu cei de la ISU Iași și de la ISU Neamț și m-au asigurat că drumurile sunt curățate și că nu ar trebui să existe probleme. Oricum păstrăm legătura!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, prefectul Teofil Cioarbă.

Codul portocaliu de vreme rea, emis de ANM este valabil, pentru județul nostru, până azi la ora 12.00.

Am avut o întâlnire a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și am făcut planul de acțiune. Nu am avut probleme. Dar stăm pe poziții. Oricum vremea începe să se încălzească. Suntem cu ochii și pe debitele râurilor, acum. Sperăm să nu fie probleme, dar oricum, suntem pregătiți să intervenim, dacă situația o impune”, a concluzionat Teofil Cioarbă.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.