13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Vești bune! Nu vom petrece Crăciunul în carantină națională, asigură președintele Klaus Iohannis

Într-o conferință de presă, președintele Klaus Iohannis a asigurat că nu va institui carantină la nivel național după alegerile parlamentare din 6 decembrie, așa cum se vehicula. Acesta a mai spus că se observă o tendință de scădere a numărului de infectări cu Covid-19.

Președintele Klaus Iohannis a asigurat că nu vom fi închiși în casă și de Crăciun și respectiv Revelion, neavând în plan să instituie o carantină națională după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Acesta a mai spus că datele furnizate arată că, începând cu 20 noiembrie se poate observa o tendință de scădere a evoluției infectării cu Covid-19. Șeful statului a mai precizat că a cerut Institutului Național de Sănătate Publică și o analiză a evoluției epidemiei în orașele carantinate, printre care și Bistrița.

„Sunt date concrete, care dovedesc că măsurile luate de autorități au fost corecte și că populația a respectat măsurile. Nu am învins virusul: măsurile rămân în vigoare. Orice relaxare prematură periclitează rezultatele obținute”, a mai spus Klaus Iohannis.

Deși nu se poate vorbi despre un „lockdown”, se va continua cu măsurile zonale sau regionale de carantină, dacă situația o impune.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.