5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

VEȘTI BUNE: Se redeschid creșele!

Municipalitatea a anunțat că pentru anul școlar 2020 – 2021 se vor deschide inclusiv creșele. S-au luat toate măsurile impuse, iar creșele care au funcționat pe perioada verii vor avea un timp de pauză pentru dezinfecție.

Părinții așteaptă cu sufltul la gură orice informație privind redeschiderea și modul de organizare a anului școlar 2020 – 2021. Pandemia de coronavirus a ridicat numeroase incertitudini.

Municipalitatea a anunțat azi că se vor deschide inclusiv creșele. Acestea vor funcționa respectând măsurile impuse de autoritățile naționale.

Mai mult, unitățile care au funcționat pe timp de vară vor avea un timp de ”pauză” pentru dezinfecție.

”Primăria municipiului Bistrița anunță redeschiderea creșelor începând cu data de 14 septembrie 2020 pentru copiii care vor frecventa anul școlar 2020-2021. Creșele 1 și 3, care s-a redeschis în data de 1 iulie 2020, în baza prevederilor ordinului Comun 1076 / 12.06.2020 vor funcționa în aceeași structură până în data de 8 septembrie 2020 după care vor intra într-un proces de curățenie și dezinfecție în vederea redeschiderii începând cu data de 14 septembrie 2020. Facem precizarea că sunt asigurate toate condițiile impuse de reglementările legale specifice inclusiv cele care vizează măsurile de combatere a răspândirii coronavirusului Covid 19” transmit reprezentanții PMB.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!