15.1 C
Bistrița
joi, septembrie 28, 2023

O importantă bancă din țară sprijină Via Transilvanica. Tibi Ușeriu: „Este un proiect viu, dar dacă drumul nu e îngrijit se poate distruge”

Banca Transilvania se alătură proiectului Via Transilvanica și sprijină cel mai lung traseu de drumeții din România. Nu este primul proiect marca Tășuleasa Social pe care îl sprijină Banca Transilvania, unitatea bancară fiind alături de asociație și la campaniile de împăduriri.

Banca Transilvania se alătură proiectului Via Transilvanica, pe care vrea să-l sprijine. Acesta este cel mai lung traseu de drumeții din România, iar promotorii săi, Asociația Tășuleasa Social a atras atenția de mai multe ori că dacă nu va fi întreținut, riscă să se degradeze.

„Amenajarea drumului s-a încheiat în 2022, dar Via Transilvanica este un proiect viu, respiră. Potențialul de dezvoltare e uriaș, dar la fel e și amenințarea că dacă drumul nu este îngrijit, el se poate distruge”, atrage atenția Tibi Ușeriu de la Tășuleasa Social.

Nu este primul proiect al asociației sprijinit de unitatea bancară. Banca Transilvania a sprijinit și campaniile de plantare de pomi desfășurate de Tășuleasa Social.

„Comunitatea oamenilor drumului e de fapt o sincronizare, e ca atunci când parcurgi mulți kilometri cu cineva și mergeți în același ritm, cu același picior în față și nici măcar nu e nevoie să vă priviți. Acesta este un efect al drumului de lungă distanță. Astfel, azi anunțăm un nou partener de drum în tot acest proces de creștere sustenabilă a proiectului, și anume, Banca Transilvania, un partener cu care am trăit în aceeași pădure timp de zece ani, cu proiectul de plantări numit „Pădurea Transilvania”, iar acum suntem „pe același” drum, într-o colaborare de lungă distanță”, mai spune Tibi Ușeriu.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: