14.6 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

O importantă bancă din țară sprijină Via Transilvanica. Tibi Ușeriu: „Este un proiect viu, dar dacă drumul nu e îngrijit se poate distruge”

Banca Transilvania se alătură proiectului Via Transilvanica și sprijină cel mai lung traseu de drumeții din România. Nu este primul proiect marca Tășuleasa Social pe care îl sprijină Banca Transilvania, unitatea bancară fiind alături de asociație și la campaniile de împăduriri.

Banca Transilvania se alătură proiectului Via Transilvanica, pe care vrea să-l sprijine. Acesta este cel mai lung traseu de drumeții din România, iar promotorii săi, Asociația Tășuleasa Social a atras atenția de mai multe ori că dacă nu va fi întreținut, riscă să se degradeze.

„Amenajarea drumului s-a încheiat în 2022, dar Via Transilvanica este un proiect viu, respiră. Potențialul de dezvoltare e uriaș, dar la fel e și amenințarea că dacă drumul nu este îngrijit, el se poate distruge”, atrage atenția Tibi Ușeriu de la Tășuleasa Social.

Nu este primul proiect al asociației sprijinit de unitatea bancară. Banca Transilvania a sprijinit și campaniile de plantare de pomi desfășurate de Tășuleasa Social.

„Comunitatea oamenilor drumului e de fapt o sincronizare, e ca atunci când parcurgi mulți kilometri cu cineva și mergeți în același ritm, cu același picior în față și nici măcar nu e nevoie să vă priviți. Acesta este un efect al drumului de lungă distanță. Astfel, azi anunțăm un nou partener de drum în tot acest proces de creștere sustenabilă a proiectului, și anume, Banca Transilvania, un partener cu care am trăit în aceeași pădure timp de zece ani, cu proiectul de plantări numit „Pădurea Transilvania”, iar acum suntem „pe același” drum, într-o colaborare de lungă distanță”, mai spune Tibi Ușeriu.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...