19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Viceprimarul din Sângeorz-Băi, dat afară din PMP după afirmațiile făcute

Viceprimarului din Sângeorz-Băi i-a scăpat adevărul din gură. Dumitru Virgil spune că în politică ai nevoie de două calități: să minți și să furi. Vorbele l-au costat mult pe viceprimarul orașului, iar conducerea PMP Bistrița-Năsăud a anunțat că Dumitru Virgil a fost exclus din partid.

Să vezi și să nu crezi! Așa moment de sinceritate din parte unui politician mai rar! Viceprimarului din Sângeorz-Băi, Dumitru Virgil, i-a scăpat porumbelul și a afirmat că pentru a intra în politică e nevoie de două calitați: să furi și să minți.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți reciti în materialul de mai jos:

VIDEO – Adevăr grăit-a: „În politică trebuie să ai două calități: să minți și să furi…!”

Se pare că vorbele viceprimarului l-au costat excluderea din partid. Conducerea PMP Bistrița-Năsăud a subliniat că afirmațiile făcute de Dumitru Virgil nu reflectă viziunea partidului, motiv pentru care s-a luat această decizie.

„Începând de astăzi, 26.08.2020, domnul Virgil Dumitru, din Sângeorz-Băi, nu mai face parte din echipa PMP și nu mai are nicio altă calitate în organizația noastră. Decizia a venit ca urmare a declarațiilor neonorante apărute în spațiul public, declarații de care ne dezicem total și care nu reflectă viziunea organizației județene a PMP”, este mesajul apărut pe pagina de Facebook a PMP BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...