25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

VIDEO – Adevăr grăit-a: „În politică trebuie să ai două calități: să minți și să furi…!”

I-a scăpat porumbelul, ăsta, adevărul din gură viceprimarului din Sângeorz-Băi: „În politică, trebuie să ai două calități: să minți și să furi. Dacă le ai pe ăstea poți intra în politică” – spune Dumitru Virgil, viceprimarul în funcție al orașului Sângeorz-Băi, într-o filmare publicată astăzi pe pagina de Facebook a primarului Traian Ogâgău.

Dumitru Virgil este viceprimarul în funcție al orașului Sângeorz-Băi și candidat din partea PMP pentru un post de consilier local. Mai departe, în aceeași filmare, acesta explică cum va ajunge iar viceprimar, demascând un joc făcut de mai toate partidele politice, care pun în față, pe liste „vectori de imagine”, primari – de exemplu sau deputați, dar este uzanța după care se fac listele, pentru ca mai apoi aceștia să se retragă și să apară adevărata listă, cu totul alta decât cea prezentată electoratului.

„Dragii mei sângeorzeni, am rămas fără cuvinte auzind din gura viceprimarului aceste lucruri care cuprind disprețul și interesele pe care acest om împreună cu aliații săi le manifestă în mod real la adresa Sângeorzului și a sângeorzenilor. Cu acest vice a trebuit să lucrez timp de 4 ani, îndurând toate minciunile și dezinformările aduse atât mie cât și echipei mele. Acesta este motivul pentru care vă cer de fiecare dată să îmi dați pe lângă votul de încredere și Consiliul Local – tocmai pentru ca astfel de personaje să nu ne mai faca vreodată de rușine orașul și comunitatea. Cât despre Dumitru Virgil – dacă are onoare, îl aștept cu demisia din funcția de viceprimar. Sângeorzenilor le-a ajuns!”, a comentat primarul Traian Ogâgău afirmațiile făcute de viceprimar, chiar  aseară – din informațiile noastre.

Traian Ogâgău candidează acum independent la Primăria Orașului Sângeorz-Băi, dar este susținut de PNL. Inițial, în primul an de mandat, Dumitru Virgil a lucrat alături de PNL, căruia îi și datorează mandatul de viceprimar, dar mai apoi, împreună cu alți patru liberali au rămas în Consiliul Local făcând jocul PSD, cu care actualul primar se află într-un conflict dur. Contracandidatul lui Ogâgău la primărie este Daniel Suciu, deputat PSD și fost vicepremier, cu care a jucat permanent un joc de-a șoarecele și pisica în ultimii patru ani.

Între timp, viceprimarul Dumitru Virgil s-a reorientat și a ajuns în barca PMP, de unde visează iar la o funcție bine plătită de viceprimar, din care, dacă e să-l credem pe cuvânt, va face ce știe că îl califică pe politican mai bine: minciună și furt…

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.