-11.3 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 26, 2022

Victime colaterale, la Reteag: familia pastorului, la spital! Al treilea deces din județ e tot la Reteag

Localitatea Reteag a intrat în vizorul autorităților. Un bărbat a organizat la el acasă o întâlnire religioasă, în ciuda interdicției. În urma evenimentului, au fost persoane depistate pozitiv cu COVID-19, unele sunt suspecte și zeci se află în izolare. Astăzi, a fost confirmat decesul unui bărbat din Reteag, iar familia celui care a organizat evenimentul a ajuns în urmă cu puțin timp la spital. VEZI imagini video de la „serile de rugăciune”:

Reteagul e pe punctul de a deveni un focar de infecție COVID-19, după un eveniment religios organizat ilegal la domiciliul unui localnic. Despre acest subiect puteți reciti AICI:

În urmă cu puțin timp au ajuns la Secția de Boli Infecțioase a SJU Bistrița, de urgență, și 8 membri ai familiei bărbatului care a organizat întâlnirea religioasă. Printre pacienții care au ajuns la spital se află și copii, dar și bunica acestora.

Surse Bistrițeanul.ro spun că toți cei aduși de urgență la spital prezintă simptomatologie specifică infecției cu COVID-19.

Mai mult decât atât, tot astăzi a fost raportat al treilea deces din județul Bistrița-Năsăud din cauza coronavirusului. Victima este un bărbat de 81 de ani din Reteag. Mai multe detalii despre acest subiect AICI:

Până la această oră nu se știe cu exactitate dacă bărbatul decedat din Reteag are vreo legătură cu bărbatul care a organizat întâlnirea religioasă sau dacă a participat la aceasta.

Mai jos puteți vedea imagini video de la „serile de rugăciune”:

https://youtu.be/kenXHp9O7bs

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...