6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

VIDEO: A vrut să plece din magazin cu dulciuri, cafea, carne și legume, fără să plătească

Un bărbat din Slatina a fost dat de jandarmi pe mâna poliției. Acesta a găsit o metodă inedită prin care să fure produse alimentare dintr-un supermarket. Dacă ar fi scăpat neobservat, ar fi plecat cu bunuri în valoare de 600 de lei.

Jandarmii au intervenit ieri la un supermarket din Bistrița. Un bărbat a încercat să fure prouse în valoare de 600 de lei.

Metoda a fost una..inedită. A umplut coșul, l-a plasat în zona caselor de marcat expres, după care a ieșit pe la casele de marcat asistate. Din nefericire pentru el, întreaga mișcare a fost observată.

Jandarmii l-au identificat și au întocmit actele necesare, dându-l pe mâna poliției.

Un bărbat din Slatina a folosit o metodă mai puțin obișnuită de a sustrage produse dintr-un hipermarket din municipiu. Acesta a intenționat să iasă din magazin cu produse în valoare de aproape 600 de lei, fără să achite contravaloarea acestora.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a ales de pe rafturile unui hipermarket din municipiul Bistrița diverse produse alimentare:

  • carne
  • legume
  • cafea
  • dulciuri, și a trecut de casa de marcat fără a avea nicio intenție de a le achita.

Metoda folosită de bărbatul în cauză a fost cel puțin inedită, acesta strecurând coșul plin cu produse, în zona caselor de marcat expres, după care a ieșit pe la casele de marcat asistate.

Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit imediat la fața locului. Pe numele persoanei au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, care au fost predate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor” transmit reprezentanții IJJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: