-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

VIDEO: A vrut să plece din magazin cu dulciuri, cafea, carne și legume, fără să plătească

Un bărbat din Slatina a fost dat de jandarmi pe mâna poliției. Acesta a găsit o metodă inedită prin care să fure produse alimentare dintr-un supermarket. Dacă ar fi scăpat neobservat, ar fi plecat cu bunuri în valoare de 600 de lei.

Jandarmii au intervenit ieri la un supermarket din Bistrița. Un bărbat a încercat să fure prouse în valoare de 600 de lei.

Metoda a fost una..inedită. A umplut coșul, l-a plasat în zona caselor de marcat expres, după care a ieșit pe la casele de marcat asistate. Din nefericire pentru el, întreaga mișcare a fost observată.

Jandarmii l-au identificat și au întocmit actele necesare, dându-l pe mâna poliției.

Un bărbat din Slatina a folosit o metodă mai puțin obișnuită de a sustrage produse dintr-un hipermarket din municipiu. Acesta a intenționat să iasă din magazin cu produse în valoare de aproape 600 de lei, fără să achite contravaloarea acestora.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a ales de pe rafturile unui hipermarket din municipiul Bistrița diverse produse alimentare:

  • carne
  • legume
  • cafea
  • dulciuri, și a trecut de casa de marcat fără a avea nicio intenție de a le achita.

Metoda folosită de bărbatul în cauză a fost cel puțin inedită, acesta strecurând coșul plin cu produse, în zona caselor de marcat expres, după care a ieșit pe la casele de marcat asistate.

Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit imediat la fața locului. Pe numele persoanei au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, care au fost predate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor” transmit reprezentanții IJJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: