12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

VIDEO: AFLĂ situația tichetelor Rabla pentru autoturisme și când se va demara programul Rabla Electrocasnice

Prezent la Bistrița pentru un eveniment „secretos”, Dorin Octavian Corcheș– Vicepreședintele Administrației Fondului pentru Mediu a vorbit scurt și despre programele Rabla. La cel pentru autoturisme va urma încă o etapă. Iar la cel pentru electrocasnice se fac ultimele modificări.

Dorin Octavian Corcheș, vicepreședintele Administrației Fondului de Mediu este prezent zilele acestea la Bistrița. El participă la un eveniment „top secret”, despre care Bistrițeanul.ro v-a informat, atâta cât a știut, AICI:

VIDEO: Atâta secretomanie! Întâlnire de mediu învăluită-n mister din motive de …securitate

Deși inițial a refuzat să vorbească despre programele Rabla, Dorin Corcheș a explicat care este situația atât la cel pentru autoturisme cât și la cel pentru electrocasnice.

„La programul Rabla pentru autoturisme mai avem undeva 20 la sută din fondurile alocate în prima sesiune. Cu siguranță va exista și a doua sesiune pentru că ne dorim să atingem cel puțin numărul de autoturisme noi de anul trecut, respectiv 50.000. (…) Iar în ceea ce privește programul rabla electrocasnice, facem ultimele modificări pentru a fi îmbunătățit acest program”, a declarat acesta.

VEZI în video de mai jos câte ecotichete disponibile mai sunt și când speră să înceapă programul Rabla electrocasnice.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!