0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

VIDEO: Atâta secretomanie! Întâlnire de mediu învăluită-n mister din motive de …securitate

Diplomați din 26 de țări europene au sosit azi la Bistrița. Aceștia vor vizita județul nostru și vor discuta despre Mediu. Doar că nu pot spune ce discută, ce fac, pe unde merg și nici nu vor să fie fotografiați sau filmați. De presă. Totul… din motive de securitate, cu ordin dat de la Comisia Europeană.

O întâlnire misterioasă, în care „identitatea” participanților e ținută secretă, are loc la Hotel Metropolis. Diplomați din 26 de țări sunt prezenți la o reuniune informală despre mediu.

Cu ordin de la Comisia Europeană, aceștia nu pot fi fotografiați, filmați sau luați la întrebări. În fața presei s-au prezentat doar Ioan Deneș – Ministrul Apelor și Pădurilor, Emil Radu Moldovan – Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Ovidiu Victor Frenț- Prefectul Județului, Cristian Niculae- Viceprimarul Municipiului Bistrița și șeful delegației – Corches Dorin Octavian – Vicepreședintele Administrației Fondului pentru Mediu.

Autoritățile județene au explicat că ordinul dat de Comisia Europeană a fost din motive de securitate și că pe plan local se execută ordinele. Dar promit să ne spună după ce diplomații pleacă, ce au făcut și pe unde i-au plimbat.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=oabf3uJOjJY&feature=youtu.be” /]

Chiar și conferința de presă a fost organizată strategic. În timp ce oficialitățile locale și județene vorbeau cu presa, diplomații au ieșit din autocare și au intrat în sala de conferințe a hotelului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...