15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

VIDEO: ALDE + PSD = LOVE în BN. Național, ALDE fuzionează cu PNL

Astăzi s-a semnat contractul de fuziune prin absorție între PSD și ALDE, la nivel județean. Asta după ce la nivel național, ALDE a mers ”de mână” cu PNL.

La nivel național, formațiunea politică ALDE a ales fuziunea cu PNL.

Astăzi, la sediul PSD BN, formațiunea filiala județeană ALDE a semnat contreactul de fuziune prin absorbție cu social – democrații.

Au fost prezenți:

 • din partea PSD – deputatul Bogdan Ivan și deputatul Daniel Suciu, secretarul general Romeo Florian, primarul Lechinței
 • din partea ALDE –  Mirela Cârcu, șefa organizației de femei ALDE, Nicolae Popescu, președinte interimar ALDE BN, primarul comunei Șieu, Ioan Cifor.

Noi am avut o colaborare lungă, de mai bine de 10 ani. Avcem proiecte pe care le-am demarat împreună, unele le-am terminat, altele sunt în derulare. Nu se putea să se facă o alianță ALDE – PNL la noi în județ, când ALDE – PSD au colaborat așa de bine atâția ani„ au susținut PSD-iștii și cei din ALDE, prezenți la conferință.

Astfel, ALDE Bistrița-Năsăud a trecut în PSD cu un număr de 5 primari, 4 viceprimari și 52 de consilieri locali.

Majoritatea au votat pentru fuziunea cu PSD. Primarii au votat toți, chiar dacă unii nu au fost la întâlnire, ci au votat prin telefon” a declarat Nicolae Popescu.

Acesta a explicat că ALDE ar putea contesta decizia filialei BN, dar fuziunea e făcută legal.

Reprezentabnții PSD au explicat că toți președinții de organizații ALDE devin vicepreședinți PSD ai respectivelor organizații. Și că funcțiile publice (primari, viceprimari , consilieri) le rămân aceleași.


 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

 1. Cica estia din BN au fost adevaratii liberali ai lui TANU tariceanu omul cu sase fomei.
  Estia is pe contrasens.
  Gretoasa e politica romaneasca !
  Ptiu drace !

 2. PSD+ALDE= LOVE
  PSD+PNL= LOVE
  PSD+UDMR=LOVE
  PNL+UDMR= LOVE
  Am înțeles că de la atâta love s-a luat hotărârea sa se schimbe imnul național din „Deșteaptă-te Romane” în „All you need is love” al lui John Lennon. Asa o sa între în „love” și USR și AUR și PMP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: