26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

VIDEO Alin Ioaneș – CEO Rombat Bistrița despre vaccinare: „Am ales să am încredere în știință”

Alin Ioaneș, CEO-ul companiei Rombat Bistrița, susține campania de vaccinare, printr-un mesaj video. Acesta vorbește despre vremurile confuze în care trăim și care ne afectează pe toți. Printre altele, susține și crede în beneficiile medicinii moderne. Vaccinându-se – vrea să fie un exemplu pentru comunitate și pentru cei din jurul său. Cu toate acestea, respectă opinia și poziția fiecăruia, referitor la decizia de vaccinare.

„Am învățat că trăim vremuri confuze, care ne afectează pe fiecare dintre noi. Ne obligă să căutăm soluții pentru a face față stresului, incertitudinii, neîncrederii și chiar pierderilor suferite. Am învățat că lucrurile se pot schimba peste noapte. Că nu deținem întotdeauna controlul și e necesar să ne adaptăm pentru a supraviețui. Am învățat că doar uniți putem face față acestor provocări, respectând dreptul fiecăruia la opinie”, susține Alin Ioaneș, CEO-ul companiei Rombat.

Alin Ioaneș știe că fără angajați sănătoși, Rombat nu ar putea performa la nivelul așteptărilor. Acesta menționează că pentru el este esențial ca angajații săi să se simtă în siguranță la muncă, fiind cea mai importantă resursă a companiei.

De asemenea, Alin Ioaneș îndeamnă la filtrarea stirilor din mass-media, pentru a evita stirile false din surse care nu se bazează pe o documentație solidă și argumentată. Mesajul său face parte dintr-o campanie a Instituției Prefectului.

„Suntem asaltați de informații contradictorii. Fiecare dintre noi duce o luptă cu teama de a lua o decizie greșită, de a trăi cu consecințele acesteia. Nu suntem doar noi cei afectați, ci și cei din jurul nostru. Eu am ales să am încredere în știință și în beneficiile medicinii moderne.

În calitate de manager consider că cea mai importantă resursă într-o companie sunt angajații. Este esențial să facem eforturi pentru a-i ajuta să se simtă în siguranță la locul de muncă.

Pentru mine, oamenii nu sunt piese într-un angrenaj amorf.

Sunt colegii pe sprijinul cărora mă bazez pentru a depăși aceste provocări și de soarta cărora mă simt responsabil.

Suntem diferiți. Avem în comun nevoia de a ne proteja în fața pericolului care ne amenință sănătatea și chiar viața. Viața e un dar pe care l-am primit și suntem datori să-l protejăm. Dacă avem la îndemână o soluție pentru a reduce riscul de infectare și de a ne crește șansele de recuperare în caz de contaminare, de ce să nu o folosim? Cu încredere, așa cum au făcut-o miliarde de oameni din întreaga lume.

Să alegem cu responsabilitate pentru siguranța noastră și a celor dragi de acasă. Împreună vom trece cu bine peste această perioadă dificilă”, mai spune Alin Ioaneș, CEO Rombat.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Personaje …care si dau cu parerea! Astept si parerea managerului de la Altex…poate si parerea sefului de tura din piata de vechituri….poate si portarul de la ocpi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...